woensdag 22 mei 2013

Mijn Musthave Android apps..

Is everybody Appie? Dat ik een Android gebruiker ben, weten jullie vast. Ik gebruik een Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Tab en sinds kort heb ik Android TV, het kastje waar ik voor een paar maanden terug over geblogged heb en trouwens uitstekend werkt! Ik wil jullie mijn Musthave Android apps delen, misschien kun je er wat mee, misschien heb je toevoegingen voor mij, in de Google Play Store staan er in ieder geval genoeg. Ik probeer veel apps uit en zou hier dus nog wel een keer op terug komen, hier alvast 3 apps..

TuneIn Radio (PRO)
Met deze Radio app kun je alle bestaande Radiostations uit de hele wereld streamen op je telefoon, tab of tv. Van Radio Jamaica Rock tot Radio Hoogeveen en van China Radio tot Bayern FM. Het is dat ik nog een tuner heb thuis, maar deze is overbodig geworden door deze app. Niet alleen kun je radio luisteren, ook zit er een recorder op zodat je jouw favoriete muziek kunt opnemen. Ik zelf gebruik de PRO versie, later meer om PRO versies GRATIS te downloaden. 

Live Score Addicts 
Ben jij net als ik een voetbalgek? Dan is deze app onmisbaar. Een snellere app voor voetbal-livescores met videohoogtepunten en instelbare berichtgevingen (goals, kaarten, strafschoppen, wissels) is er niet. Is er gescoord bij Ajax? Binnen 15 seconden krijg je een fluitje en ben jij op de hoogte. Niet veel later krijg je nog een fluitje te horen, dan zijn de videobeelden van de goal beschikbaar en met 1 druk op de knop zie jij hoe Fischer 3 man heeft gepasseerd en de bal over de keeper heen stift. De grootste competities kun je aanvinken dus je mist niks. Als jij deze zomer nog aan het Gardameer zit en de Eredivisie is begonnen, ben jij op de hoogte met deze app.

Super Deals Nederland 
Mis nooit meer een deal van je favoriete winkel/supermarkt. Krijg jij nog elke week tientallen folders door de brievenbus? Met deze app hoef je geen folder meer te openen. De app laat je aanbiedingen zien van de winkels die meedoen in deze app. Vooral de supermarkten vind ik persoonlijk heel handig, je kan bijvoorbeeld de knop Frisdrank indrukken en ziet bij welke winkels de frisdrank in de aanbieding is. Vooraf kun je een selectie maken van de winkels waarvan je de aanbiedingen wil zien. Een DIRK zit hier niet, dus vink ik niet aan. 

Om nog even terug te komen op de GRATIS PRO apps, ik maak gebruik van Spotnet, een download programma waar je met je Ziggo, KPN, UPC (enz. enz.) account in kunt loggen en dan muziek, films, series maar dus ook APPS kan downloaden. Hier zitten ook PRO apps bij, waar je normaal gesproken voor moet betalen in de Play Store. Try it! 

Hebben jullie ook handige apps, tips of toevoegingen? Laat het me weten.. 

Ciao..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten