zondag 2 februari 2014

24 uur met Pharrell..

Dat 2013 het jaar van Pharrell Williams was, kan niemand ontkennen. Hij zong een moppie mee met de hit 'Blurred Lines' van Robin Thicke, met de kneiter 'Lucky' van Daft Punk en kwam zelf met een nieuw nummer 'Happy'. De single staat inmiddels alweer bijna een half jaar (25 weken) in de Nederlandse Top 40. Het nummer is tevens de soundtrack van de film 'Despicable Me 2' (Verschrikkelijke Ikke 2).
Op de radio hoor je hem elke dag, op Sky Radio zelfs elk uur, en ook wordt het liedje veel gebruikt voor TV reclames en vooraankondigingen. Ik ben het liedje in ieder geval nog niet zat en ik wordt nog steeds 'Happy' als ik hem hoor. Voor zijn single 'Happy' heeft Pharrell Williams met hulp van zijn fans een videoclip gemaakt van maar liefst 24 uur. De fans konden filmpjes van zichzelf insturen. 

Op de website is het meesterwerk nu ook te zien. Met een grote klok kan je scrollen tussen de verschillende beeldfragmenten. Als je geduld hebt krijg je misschien wel Pharrell Williams te zien. Ook andere beroemdheden als Jamie Foxx, Tyler The Creator en basketballer Magic Johnson werkten mee aan de videoclip. 

Heb je ff 24 uur de tijd? Check hem hier: http://24hoursofhappy.com/

Ciao!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten