dinsdag 18 februari 2014

App van de maand: Super Deals Nederland

Je kent het wel, elke week de brievenbus vol reclame folders van o.a. supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Hoe vaak neem je de tijd om alle folders door te lezen? Je vaste dagelijkse boodschappen doe je bij een vaste supermarkt, tenminste ik wel. Je neemt dan vaak alleen die folder van jou vaste supermarkt door. Maar nu is er een hele handige app, speciaal voor Android (sorry Apple aanhangers) genaamd Super Deals Nederland, te vinden in de Play Store.
Beschrijving
Super Deals toont aanbiedingen per winkel en per zoekopdracht, waardoor je dus nooit meer een aanbieding mist. Je kunt bestaande en zelf getypte producten simpel toevoegen aan de lijst met boodschappen. Na afloop kun je de producten per
stuk of per lijst verwijderen. Een optie is om je boodschappenlijst te versturen via mail of sms, voor als je zelf geen zin hebt om boodschappen te doen. Spaar het milieu en gebruik de digitale aanbiedingen van Super Deals i.p.v. de ouderwetse folders.
De volgende supermarkten kun je vooraf aanvinken, je ontvangt dan alleen de aanbiedingen van de aangevinkte supermarkten. Handig is om alleen de supermarkten aan te vinken welke in jouw stad of dorp zitten. De onderstaande winkels kun je vinden in de app.
AH, Aldi, Attent, Boni, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk / Bas / Digros, Emté, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Landmarkt, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar

Drogisterijen: DA, De Tuinen, Dirx, Etos, G&W Gezondheidswinkel, Kruidvat, Trekpleister

Slijterijen: Dirck III, Gall & Gall, Mitra, Uw Topslijter

Groothandels: Hanos, Makro

Bouwmarkten: Kwantum

Overige winkels: Action, Blokker, Hema, Ikea, Kijkshop, Xenos, V&D, Zeeman

Onderstaand filmpje geeft je een idee van de app:
Shopze!

Ciao..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten